Szukam dobrego warsztatu dla Octavi 1.9 tdi Okolice BIELSKA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • TIRmen
    Classic
    • 2010
    • 4

No wlasnie pewna pani pokazywala mi swoje auto, ktore z jednej i z drugiej strony mialo takie piekne slady i widac bylo ze to nie tylko jednorazowa akcja byla :twisted:

A mi pod maska zamieszkal tez jakis zwierzak. Dlugi chudy z bujnym ogonem, ostatnio widzialem jak spierniczal, jak uslyszal pracujace pompowtryski :diabelski_usmiech
  • milosz
    Classic
    • 2008
    • 11

Szukam dobrego warsztatu by zrobić konkretny przegładzić samochodu który kupiłem ! Interesuja mnie tylko warsztaty z okolic Bielska lub Cieszyna ! Znacie coś godnego polecenia !!

Ps. gdzie kupie tanio felgi stalowe i opony zimowe do octavi I .

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Felgi poszukaj po szrotach. Z 70-80zl za sztuke pewnie trzeba juz liczyc z okazji tego ze spadl snieg.

Na Kepie Halcnowskiej w Bielsku jest taki fajny szrot Seat Czesci to sie nazywa czy jakos tak

Opony pooglądaj ceny na miejscu oraz przez internet. Paczka za pobraniem przychodzi i po sprawie jakby co

A co do warsztatu, mnie sie czeszki nie psuja, a jak psuja to dlubie sam.

W okolicach Ustronia jest taki gosc w Harbutowicach, przed Mokate jadac na Ustron po prawej stronie. Ale z tego co wiem, to on terminy ma odlegle na wszystko

A zwykle ASO nie moze byc?? Mamy kolege Lucasrally pracuje w ASO Korczyk, obecnie mieszcza sie naprzeciw Toyoty w Bielsku, okolice Macro.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• abstinent
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4842
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Odświeżę trochę temat
        Przymierzam się do wymiany rozrządu, macie jakiś dobry warsztat gdzie mi to zrobią? Gdzieś w necie wyczytałem że w Inter-Welm za wymianę 600+100 za pompę wody :shock:

Który z zestawów lepiej kupić?

Chyba że macie jakieś sprawdzone firmy, to będę wdzięczny

Komentarz

Zamieszczone przez Maicroft
          ASO Korczyk
          Omijajcie to miejsce. Zamiast naprawić psują auto :-(

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

namo, Byles na blacharce to teraz stekasz, bo nie przypilnowales odbioru - taka prawda :idea:

Ciekawe gdzie bedziesz robil serwisy teraz, zeby sprzedac w pelni serwisowane poleasingowe auto za jakis czas :twisted:
            Spritmonitor.de

Komentarz

bo nie przypilnowales odbioru - taka prawda
              Jak to się pilnuje? To trzeba pilnować? To to jest tak że jak odbierasz auto to pokazujesz co jest źle zrobione? Oni 3 dni poprawiają, wracasz po trzech dniach i znów odbiór, pokazujesz co źle zrobili i znów poprawiają? Odbierasz auto 12 dni później i wiesz że przypilnowałeś odbiór?

Co za bzdury mi tu piszesz, serwis ASO jak dupa srać ma naprawiać auta nie je psuć!

Ciekawe gdzie bedziesz robil serwisy teraz, zeby sprzedac w pelni serwisowane poleasingowe auto za jakis czas
              O co Ci chodzi? To jest jakiś mus do Korczyka jeździć? Jadę na przegląd gwarancyjny do EMIDY. Za gotówkę poprawią po tych "fachowcach" od Korczyka. Lepiej zapłacić gdzieś indziej niż dać auto do Korczyka żeby dalej psuli!

Komentarz

namo, Za kolejny ten wpis dostaniesz warna, bo wyciagasz stare topiki sprzed nie wiadomo kiedy i cos piszesz
                Komentując Twoją wypowiedź stąd: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=557412#557412

Do tego służy forum! Żeby ostrzec innych co robią z klientami u Korczyka. To nie tylko moje auto zostało zepsute. A że Ty kochasz się w ASO KORCZYK to wiadomo że będziesz blokował wszytkie negatywne wypowiedzi na ich temat.

Komentarz

• Maicroft
                  Moderator
                  S_OCP MemberModeratorr
                  • 2004
                  • 25757
                  • Audi

Zamieszczone przez namo
                  A że Ty kochasz się w ASO KORCZYK to wiadomo że będziesz blokował wszytkie negatywne wypowiedzi na ich temat.
                  Nie cwaniakuj, prosze Cie bardzo. Zdziwilbys sie i to bardzo.

Uwierz mi ze wiele rzeczy nie robie w ZADNYM ASO Skody - ciekawe czemu :diabelski_usmiech

Nie bede Ci tlumaczyl, co bym zrobil jakbym mial takie podejscie. Zwrocilem Ci tylko uwage, zebys nie wisilal sie w 3 watkach, tylko wyzyl w jednym, bo to nazywamy spamem.

Jak nie potrafisz wyegzekwować naprawy auta po BUM, to jest Twoj problem. Trzeba bylo nie odbierac auta ktore jest niesprawne. To jest Twoj blad, a teraz biadolisz. To ze oni tego nie potrafia zrobic, to inna sprawa, ale mozesz zglosic do SAP itd.
                  Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...